Mannen
Vrouwen
Kids
Logo

Dames sweatshirt Bedrukking op maat

Kleur: Roze gevlekt

Dames sweatshirt Bedrukking op maat

Personaliseer uw sweatshirt met de boodschap(pen) van uw keuze.

U kunt ook kiezen uit een aantal door ons gemaakte visuals.

Maar om uw beeld nog meer op te smukken, kunt u uw foto's importeren!

(Als u een afbeelding importeert, moet u ervoor zorgen dat deze niet in strijd is met de wet of de rechten van een persoon of bedrijf).



Als u al enkele ideeën hebt, volg dan de gids om uw sjabloon aan te passen:

- Kies de maat en kleur van uw biokatoenen trui

- Kies de kleur van de afdruk

- Hier bent u de koning (of koningin): het is aan u om al uw verbeelding te uiten om uw eigen gepersonaliseerde trui te hebben ;)

- Kies visuals uit onze galerij of importeer uw eigen ontwerpen, afbeeldingen en logo's!

U kunt elk element van uw creatie moduleren om het aan uw product aan te passen: vergroten, verkleinen, verplaatsen, roteren... alles is mogelijk!

Vergeet niet dat je ook de achterkant van het item kunt aanpassen :)

Zodra uw bestelling gevalideerd is, drukken wij uw artikel met de hand in ons atelier in Bordeaux en sturen het u zo snel mogelijk op.

Dus nu is het aan jou ;)

Als u een mannensweater of een vrouwenshirt voor uw bedrijf of vereniging wilt personaliseren, wacht dan niet langer - wij leveren binnen 24 uur!

Profiteer van kortingen door alles aan te passen wat u wilt van 50 artikelen of meerBel ons op : of 09 70 70 44 63 !

Het is allemaal hetzelfde: kwaliteit en service Monsieur TSHIRT!

Let op: aanpasbare producten kunnen niet geruild of terugbetaald worden!

Materiaal

85% biologisch katoen, 15% gerecycled polyester

Wassen

Machine wasbaar, 30°C product binnenstebuiten

Geslacht

Vrouwelijk

Markering

Gedaan in Bordeaux, Frankrijk

Matentabel

MatenXSSMLXL
A: Borstbreedte(cm)47.550535659
B: Lichaamslengte(cm)6163656768
C: Mouwlengte(cm)697172.573.875

Gepersonaliseerde sweatshirt met opdruk voor vrouwen

Waarom je eigen ontwerp maken met Madame TSHIRT? In de eerste plaats voor de kwaliteit van onze biokatoenen kleding, maar ook voor deoriginaliteit van onze visuals en onze kick-ass klantenservice! Madame TSHIRT creëert warme, zachte en comfortabele producten voor alle gelegenheden. De biokatoenen stof die we gebruiken is volledig milieuvriendelijk en duurzaam. We hebben veel tijd besteed aan de keuze van onze leveranciers om u met zorg gemaakte producten te kunnen leveren. De biokatoenen stof heeft het voordeel dat het gebruik van chemische meststoffen en pesticiden beperkt wordt. De kleding die u draagt is dus volledig origineel en op een milieuvriendelijke manier geproduceerd.

Een 100% aanpasbare damestrui

Madame TSHIRT kunt kiezen uit een breed scala aan sweatshirtkleuren: grijs, marineblauw, bordeaux, zwart, gevlekt roze, gevlekt wit, enz. U kunt ookuw eigen foto's, logo's, afbeeldingen en teksten toevoegen. Wilt u liever iets op de voorkant van het sweatshirt? Of op de achterkant? Het is aan u om de locatie te kiezen van de verschillende elementen die u importeert! Uw sweatshirt is in een mum van tijd klaar en u zult het in een mum van tijd kunnen dragen ;)

1

Hoe kunt u uw trui gemakkelijk aanpassen?

De interface die wij bieden is zeer intuïtief en stelt u in staat om uw eigen damessweater te maken.

Om te beginnen kunt u de kenmerken van uw product bepalen: heren sweatshirt, dames sweatshirt, kinder sweatshirt, evenals de kleur en de maat. Net daarna kunt u uw eigen foto's / afbeeldingen toevoegen en visuals kiezen die wij speciaal voor u hebben gemaakt. Het is mogelijk om elk van de elementen die u brengt te wijzigen: vergroten, verplaatsen, roteren, ... U bent de koningin (of de koning ;))! En om uw creatie af te maken, kunt u uw eigen tekst invoegen. Zodra u deze verschillende stappen hebt voltooid, hoeft u alleen nog maar het aantal producten te bepalen dat u wilt bestellen, waarbij u erop moet letten dat u de verschillende mogelijke maten kiest.

2

Is het mogelijk te personaliseren tegen een lagere kostprijs?

Hoe meer u bestelt, hoe minder u betaalt! De kosten van een artikel nemen af met de bestelde hoeveelheid. Het maatwerk van Madame TSHIRT heeft als voordeel dat u een trui krijgt die bij uw stijl past. En ja, want u bent het die hem bedenkt! De op maat gemaakte damestrui kan het ideale cadeau zijn als meneer ietsorigineels wil gevenvoor Valentijnsdag. Maar het is ook een gelegenheid om uw fantasie de vrije loop te laten voor een EVJF, voor uw BDE van de universiteit of voor Kerstmis. Het is ook mogelijk om een trui op maat te maken voor uw sportclub (of leesclub) of gewoon om een kwaliteitstrui te hebben om met uw vriend of vriendin te dragen.

Alles wordt gratis verzonden naar het Franse en Belgische vasteland.

Verspil dus geen tijd, voeg gewoon meerdere identieke kledingstukken toe aan uw mandje en betaal minder!

3