Mannen
Vrouwen
Kids
Logo

Poster Bedrukking op maat

Frameloos
Kies een stijl
Houten frame
Zwart frame
Frameloos
Kleur: Wit

Poster Bedrukking op maat

Poster op maat

Wilt u een poster aanbieden voor de verjaardag van een vriend of een visual maken om uw flat te versieren?
Hier, jij bent de artiest!
Stel je poster samen met tekst en je eigen foto's en afbeeldingen.

(Als u een afbeelding importeert, moet u ervoor zorgen dat deze geen inbreuk maakt op de rechten van een wet, persoon of bedrijf).
U hebt ook de mogelijkheid om afbeeldingen uit onze bibliotheek te kiezen.
Uw inspiratie kent geen grenzen, dus ga uw gang!

Exclusief te vinden op de


website


Monsieur TSHIRT

TSHIRTFBeschikbare

Monsieur TSHIRT

: A2 - A3 -

A4Traditie 250g

korrelpapierHogedefinitie digitale drukVerkocht

zonder lijst, geleverd in een beschermende

kokerZorgvuldig gedrukt in ons atelier in BordeauxWilt

u een mok, een herensweater of een damessweater personaliseren voor uw bedrijf of vereniging? Wacht niet langer en ga hier


een kijkje nemen.

Profiteer van kortingen door alles aan te passen wat u wilt van 50 stuksBel ons op : of 09 70 70 44 63 !

Het is allemaal hetzelfde: kwaliteit en service undefined!

Materiaal

Korrelig papier Tradition 250g

Markering

Gedaan in Bordeaux, Frankrijk

Matentabel

0

Monsieur TSHIRTaanpasbare poster

Waarom kiezen voor Monsieur TSHIRT? Voor onze humor die iedereen in een goed humeur brengt, onze kleding van biologisch katoen en deefficiëntie van onze klantenservice! Door te kiezen voor Monsieur TSHIRT kiest u voor kwaliteitsaccessoires en decoratievoorwerpen, waarvan de knowhow op het gebied van bedrukking en borduurwerk wordt ontwikkeld in ons eigen atelier in Frankrijk, in Bordeaux. Wij creëren dus niet alleen supercoole producten, maar ook banen in Frankrijk.

Een 100% aanpasbare poster

Ja, u bent de kunstenaar! Wij bieden u aan om uw mooiste foto's of grafische composities af te drukken op papier van 250 g/m2 (niet machinewasbaar!). De personalisatie van uw poster bij Monsieur TSHIRT omvat ook het toevoegen van uw logo's, afbeeldingen, vakantiefoto's en uw meest subtiele teksten.

Met een paar muisklikken is uw poster klaar om in ons atelier in Bordeaux te worden gedrukt, zodat u hem binnenkort in uw woonkamer (of uw toilet) kunt ophangen of als inwijdingsgeschenk kunt geven (wees grappig).

1

Hoe maak je gemakkelijk een poster?

Onze site is zo ontworpen dat u gemakkelijk uw eigen aanpassingen kunt maken. U kunt uw eigen ontwerpen / afbeeldingen / foto's / logo's uploaden of ontwerpen uit onze galerij kiezen. U kunt elk element vergroten, verkleinen, verplaatsen, roteren... U bent de baas! En tot slot hoeft u alleen nog maar uw tekst samen te stellen (als u wilt dat die wordt weergegeven). Uw afbeeldingen kunnen worden geïmporteerd vanaf uw smartphone, Instagram, Facebook, Dropbox of gewoon via een URL-link van uw foto. Daarna moet u nog één laatste ding doen: het aantal artikelen bepalen dat u aan het mandje wilt toevoegen volgens de verschillende aangeboden formaten (A4, A3, A2).

2

Goedkope posters

Als u minder wilt betalen, daalt de prijs van een artikel met de bestelde hoeveelheid, dus verzenden wij alle producten gratis naar Frankrijk en België. Wacht niet langer met het personaliseren van uw affiche, ga ervoor en profiteer van de aankoop van identieke artikelen om geld te besparen! Het is ook een gelegenheid om de kantoren van uw bedrijf opnieuw in te richten met affiches met uw logo, uw meest inspirerende zinnen en ook de grote bestanden van het laatste seminar. Als uitstekend reclameobject is de affiche een perfecte metgezel voor uw verkooppunten.

3