Mannen
Vrouwen
Kids
Logo

Sweatshirt voor mannen Bedrukking op maat

Kleur: Marine blauw

Sweatshirt voor mannen Bedrukking op maat

Personaliseer uw sweatshirt met de boodschap(pen) van uw keuze.
U kunt ook kiezen uit een brede waaier van door ons gecreëerde visuals.
Maar om een nog persoonlijker kledingstuk te krijgen, kunt u uw eigen foto's importeren!

(Als u een afbeelding importeert, moet u ervoor zorgen dat deze niet in strijd is met de wet of de rechten van een persoon of bedrijf).



Als u al enkele ideeën hebt, volg dan de gids om uw sjabloon aan te passen:

- Kies de maat en kleur van uw biokatoenen trui

- Kies de kleur van de afdruk

- Hier bent u de koning (of koningin): het is aan u om al uw verbeelding te uiten om uw eigen gepersonaliseerde trui te hebben ;)

- Kies uit de afbeeldingen in onze galerij of importeer uw eigen ontwerpen, afbeeldingen en logo's!

U kunt elk element van uw creatie moduleren om het aan uw product aan te passen: vergroten, verkleinen, verplaatsen, roteren... alles is mogelijk!

Vergeet niet, je kunt ook de achterkant van het artikel aanpassen :)

Zodra uw bestelling gevalideerd is, drukken wij uw artikel met de hand in ons atelier in Bordeaux en sturen het u zo snel mogelijk op.

Dus nu is het aan jou ;)

Als u een vrouwenshirt, een mannenshirt of een poster voor uw bedrijf of vereniging wilt personaliseren, wacht dan niet langer en neem een kijkje hier.

Profiteer van kortingen door alles aan te passen van 50 exemplaren of meerBel ons op : of 09 70 70 44 63 !

Alles is hetzelfde: kwaliteit en service Monsieur TSHIRT!

Let op: aanpasbare producten kunnen niet geruild of terugbetaald worden!

Materiaal

85% biologisch katoen, 15% gerecycled polyester

Wassen

Machine wasbaar, 30°C product binnenstebuiten

Geslacht

Mannelijk

Markering

Gedaan in Bordeaux, Frankrijk

Matentabel

MatenXSSMLXLXXL3XL
A: Borstbreedte(cm)4850.55356596265
B: Lichaamslengte(cm)68707274767880
C: Mouwlengte(cm)77.57980.58283.58585

Op maat gemaakt heren sweatshirt

Waarom vertrouwen op Monsieur TSHIRT voor uw personalisatie? Ons bedrijf streeft er elke dag naar om van uw producten een gegarandeerd succes te maken. Wij bieden originele en humoristische visuals, kleding van biologisch katoen en ook een klantenservice die een genot is! Het materiaal van ons textiel maakt uw kleding warm en aangenaam om te dragen. Dit alles is natuurlijk te danken aan een stof die milieuvriendelijk en duurzaam is. De keuze van onze leveranciers wordt met grote zorg gemaakt om u kleding te garanderen die met finesse en duurzaamheid is geproduceerd. Het gebruik van biologisch katoenbeperkt het gebruik van chemische meststoffen en pesticiden, en gebruikt ook 50% minder water bij de productie. U krijgt dus een origineel kledingstuk dat het milieu respecteert.

Een aanpasbare sweater voor mannen?

Ja, er zijn vele kleuren sweatshirts beschikbaar: grijs, marineblauw, bordeauxrood, zwart, denimblauw, gevlekt zwart, gevlekt wit, etc. Met de personalisatie van Monsieur TSHIRT kunt uuw afbeeldingen, logo's, foto's en teksten integreren. Wilt u de inhoud op de voorkant van het sweatshirt plaatsen? Of op de achterkant? U kiest de locatie van elk element! Uw kledingstuk is in een mum van tijd klaar en kan vervolgens worden bedrukt en gedragen. Gegarandeerd een succes ;)

1

Hoe kunt u uw trui snel en gemakkelijk aanpassen?

Het is supergemakkelijk! Wij bieden u een zeer intuïtieve interface waarmee u uw eigen sweatshirt kunt maken.

In de eerste stap kunt u de kenmerken van uw product kiezen: heren sweatshirt, dames sweatshirt, kinder sweatshirt, evenals de kleur en de maat. In de tweede stap kunt u uw eigen afbeeldingen / foto's invoegen van Instagram, uw telefoon, een URL en visuals kiezen die wij voor u hebben gemaakt. De elementen die u invoegt zijn allemaal bewerkbaar, dus het is mogelijk om ze te vergroten, verplaatsen, roteren, ... Doe wat u wilt! In de derde en laatste stap heeft u de mogelijkheid omuw eigen tekst in het product inte voegen om uw creatie te voltooien. Zodra u deze verschillende stappen heeft voltooid, hoeft u alleen nog maar het aantal artikelen te bepalen dat u in uw bestelling wilt plaatsen, waarbij u erop moet letten dat u de verschillende beschikbare maten selecteert.

2

Maatwerk dat de aarde niet kost

Hoe meer u aan uw mandje toevoegt, hoe minder u uitgeeft! De aankoopprijs van een artikel daalt met de bestelde hoeveelheid. Dankzij de personalisatie kunt u een sweater met uw afbeelding dragen tijdens al uw wekelijkse uitstapjes. De gepersonaliseerde sweater voor mannen kan ook deel uitmaken van uw geschenkenlijst voor Valentijn, de verjaardag van een vriend, Vaderdag of voor Kerstmis. Het is ook de gelegenheid om een sweater te dragen met uw hele petanqueclub (of sportclub), uw bedrijf, de BDE-lijst van uw universiteit of gewoon om een kwaliteitstrui te hebben om te dragen met uw vriend of uw vriendin

Alle producten worden gratis verzonden naar Frankrijk en België, dus wacht niet langer! Als u uw goedkope sweatshirt wilt krijgen, hoeft u alleen maar een aantal modellen van uw creatie aan het winkelmandje toe te voegen!

3