Mannen
Vrouwen
Kids
Logo

Vrouwen T-shirt Bedrukking op maat

Kleur: Wit

Vrouwen T-shirt Bedrukking op maat


Personaliseer uw tshirt met de boodschap(pen) van uw keuze.

U kunt ook kiezen uit een aantal door ons gemaakte visuals.

Maar om uw beeld nog meer op te smukken, kunt u uw foto's importeren!

(Als u een afbeelding importeert, moet u ervoor zorgen dat deze niet in strijd is met de wet of de rechten van een persoon of bedrijf).Als u al enkele ideeën hebt, volg dan de gids om uw sjabloon aan te passen:

- Kies de maat en kleur van uw biologisch katoenen T-shirt

- Kies de kleur van de afdruk

- Hier ben jij de koning (of koningin): je kunt al je verbeelding gebruiken om je eigen gepersonaliseerde t-shirt te maken ;)

- Kies visuals uit onze galerij of importeer uw eigen ontwerpen, afbeeldingen en logo's!

U kunt elk element van uw creatie moduleren om het aan uw product aan te passen: vergroten, verkleinen, verplaatsen, roteren... alles is mogelijk!

Vergeet niet dat je ook de achterkant van het item kunt aanpassen :)

Zodra uw bestelling gevalideerd is, drukken wij uw artikel met de hand in ons atelier in Bordeaux en sturen het u zo snel mogelijk op.

Dus nu is het aan jou ;)

Als u een t-shirt voor mannen of een mok voor uw bedrijf of een vereniging wilt personaliseren, wacht dan niet langer en neem een kijkje hier.

Profiteer van kortingen door alles aan te passen van 50 exemplaren of meerBel ons op : of 09 70 70 44 63 !

Alles is hetzelfde: kwaliteit en service Monsieur TSHIRT!

Let op: aanpasbare producten kunnen niet geruild of terugbetaald worden!

Materiaal

100% biologisch katoen

Wassen

Machine wasbaar, 30°C product binnenstebuiten

Geslacht

Vrouwelijk

Markering

Gedaan in Bordeaux, Frankrijk

Matentabel

MatenXSSMLXLXXL
A: Borstbreedte(cm)4244.547.550.553.556.5
B: Lichaamslengte(cm)626466686969
C: Mouwlengte(cm)161617171818

T-shirt met opdruk voor dames

Waarom je model aanpassen bij Madame TSHIRT? Voor de kwaliteit van onze kleding van biokatoen, het professionalisme van onze klantenservice en onze humor die iedereen in een goed humeur brengt! Madame TSHIRT is ook een bedrijf dat uw outfits zo comfortabel mogelijk wil maken met zachte stoffen die het milieu respecteren. Wij hebben uitsluitend voor biokatoen gekozen om het gebruik van chemische meststoffen en pesticiden te beperken. En om u kwaliteitsproducten te garanderen, kiezen wij onze leveranciers met grote zorg uit. U krijgt dus een product dat zowel modieus als volledig milieuvriendelijk is.

Een 100% personaliseerbaar t-shirt

Wij bieden u tee shirts in een brede waaier van kleuren: wit, grijs, marine blauw, bordeaux rood, zwart, denim blauw, blauw matroos, gevlekt zwart, gevlekt roze, ... De personalisatie van Madame TSHIRT omvat ook het importeren van uw afbeeldingen, foto's, logo's en teksten. Geeft u de voorkeur aan afbeeldingen op de voorkant van uw tee shirt? Of liever op de achterkant? Aan u de keuze! Binnenkort kunt u ook de mouwen personaliseren ;)

In slechts enkele stappen is uw t-shirt klaar om bedrukt te worden en kunt u het binnenkort dragen!

1

Hoe maak je gemakkelijk een t-shirt?

Onze interface is ontworpen om het u gemakkelijk te maken uw personalisatie te creëren en voor te stellen.

Om te beginnen kunt u de kenmerken van uw product bepalen: heren t-shirt, dames t-shirt, kinder t-shirt, evenals de kleur en de maat. Vervolgens kunt u uw eigen foto's en afbeeldingen van uw smartphone, uw instagram account, een URL of ontwerpen uit onze bibliotheek invoegen. U kunt vergroten, verplaatsen, roteren, ... Veel plezier! En om te eindigen, moet u alleen nog uw tekst schrijven (als u die wilt). Zodra deze 3 stappen zijn voltooid, moet u het aantal artikelen bepalen dat u aan de winkelwagen wilt toevoegen, afhankelijk van de verschillende beschikbare maten.

2

Maatwerk dat de aarde niet kost

Hoe meer je koopt, hoe minder je betaalt! De kosten van een artikel nemen af met de bestelde hoeveelheid. Met Madame TSHIRT gepersonaliseerde producten undefined kun je een t-shirt met je eigen afbeelding dragen om aan al je wensen te voldoen. Het kan ook het ideale cadeau zijn om origineel te zijn voor Valentijnsdag, Moederdag of Kerstmis. Maar het is ook de kans om een originele outfit te hebben voor de EVJF van een vriendin of gewoon om een t-shirt gemeen te hebben met je beste vriend

Wacht niet langer met het personaliseren van uw t-shirt, maar profiteer van de gelijktijdige aankoop van meerdere identieke artikelen om minder te betalen!

3