Mannen
Vrouwen
Kids
Logo

Hier zijn de bestsellers Monsieur TSHIRT kids

Om 100% zeker te zijn dat u tevreden bent, volgt u de keuze van onze trouwe klanten en kiest u een van onze best verkopende T-shirts, sweaters, rompertjes of slabbetjes van 100% biologisch katoen, met liefde bedrukt of geborduurd in Frankrijk.

De mening van onze klanten

4,7/5
Uitstekend
Gemiddelde
van 100 meningen
5/5

"Ik vind het geweldig! Hartelijk dank voor deze prachtige kwaliteit!"

Door Emilia B.op 25 mei 2023
5/5

"Eenvoudig, gemakkelijk en efficiënt bestellen en retourneren van producten"

Door Jean-christophe D.op 25 mei 2023
5/5

"Het ontwerp en de levering was super snel, ontvangen de dag nadat ik mijn bestelling had geplaatst en de kwaliteit van de print was top, ik raad het aan!"

Door Tamara I.op 24 mei 2023
Kent u Monsieur TSHIRT?

T-shirts met boodschap en originele geschenken

Cadeautips voor baby's en kinderen

Zeker weten! Je zult mensen gelukkig maken!

Kent u Madame TSHIRT?

Snel, ontdek onze nieuwe producten!

Monsieur TSHIRT is ook dit

Gratis levering en retourzending

In Nederland

Franse onderneming en klantenservice

Vanuit Bordeaux City

Bijzonder snel reagerende klantenservice

085 107 1042 (gratis)

Van maandag tot vrijdag van 9.30 tot 12 en von 14 tot 17 uur

Waarom Monsieur TSHIRT Kids?

Voor onze humor, de kwaliteit van onze producten en onze efficiënte en altijd vrolijke klantenservice!


Ontdek ons universum aan de hand van grappige collecties t-shirts en sweatshirts voor kinderen, maar ook rompertjes, slabbetjes en tee-shirts voor baby's. Allemaal van 100% biologisch katoen, bedrukt of geborduurd in Frankrijk, en zelfs personaliseerbaar! U kunt inderdaad een van de producten van ons merk Monsieur TSHIRT Kids personaliseren voor uw kleine wonder: kies de kleur van het product (rompertje, t-shirt, slabbetje of sweatshirt), de maat, de kleur van de tekst en schrijf uw eigen kleine boodschap (geborduurd of bedrukt). Als ouder zou dit een bijzonder gebaar van genegenheid zijn dat uw kleintje zal laten zien hoe uniek hij of zij is in uw ogen! Als alternatief kunnen de gepersonaliseerde modellen ook een origineel en authentiek cadeau-idee zijn, dat door de ouders zal worden gewaardeerd!


Als u twijfelt over de maat van het product, maakt u zich geen zorgen, wij hebben aan alles gedacht: als u uw bestelling ontvangt en de maat past niet, kunt u deze gratis naar ons terugsturen.

Wij streven ernaar de beste klantenservice ter wereld te zijn.


Wij besteden speciale aandacht aan elk van onze kleine klanten: gratis levering en retourzendingen en een ultra-responsieve klantendienst uit de stad Bordeaux. In een paar woorden: wij leveren serieus waanzinnige producten. Als u vragen hebt over uw bestellingen, of over iets anders, kunt u ons team bereiken via onze telefoonlijn van maandag tot vrijdag.


De branding (bedrukking, fluweeleffect flocking of borduurwerk) van onze t-shirts, sweatshirts, body's en slabbetjes wordt volledig gecontroleerd door ons in-house team in ons atelier in Bordeaux. Dankzij onze know-how made in France kunnen wij de volledige creatie, branding en verzending van onze producten beheren, wat ons in staat stelt de kwaliteit van het ontwerp, de productie en de ultrasnelle verzendtijden te controleren.


Bovendien zijn de levering en omruilingen gratis in Europees Frankrijk. Het is niet voor niets dat onze klanten ons de afgelopen twaalf maanden een beoordeling van 4,6/5 hebben gegeven!

Al onze textielproducten zijn gemaakt van biologisch katoen, bedrukt of geborduurd in Frankrijk!


Wij denken aan het comfort en de zachtheid van de huid van baby's en kinderen en we weten hoe energiek ze kunnen zijn: daarom wilden we onze kleding zo kwalitatief mogelijk maken, met een zacht textiel dat het milieu respect eert en lang meegaat, dankzij leveranciers die met de grootste zorg zijn uitgekozen. Wij kozen uitsluitend voor biologisch katoen om het gebruik van chemische meststoffen en pesticiden te beperken.


Bovendien weerstaan ze probleemloos aan de veelvuldige passages in de wasmachine. Ze blijvenzacht, origineel en klaar voor de dagelijkse avonturen van de kleine elfjes. Bovendien zijn onze producten verkrijgbaar in verschillende kleuren en motieven (fijne strepen, matroesjka, enz.) om aan alle smaken tegemoet te komen.