Mannen
Vrouwen
Kids
Logo

De bierglazen van Monsieur TSHIRT

Dit is het nieuwe product Monsieur TSHIRT: een bierglas! Het perfecte cadeau om mee te nemen naar een feest. Jij beslist, jij kunt kiezen uit onze verschillende modellen of jij kunt er een personaliseren! Jouw pul is volledig gemaakt van glas, dit cadeau is zowel esthetisch als nuttig! 

De mening van onze klanten

4,7/5
Uitstekend
Gemiddelde
van 100 meningen
5/5

"Ik vind het geweldig! Hartelijk dank voor deze prachtige kwaliteit!"

Door Emilia B.op 25 mei 2023
5/5

"Eenvoudig, gemakkelijk en efficiënt bestellen en retourneren van producten"

Door Jean-christophe D.op 25 mei 2023
5/5

"Het ontwerp en de levering was super snel, ontvangen de dag nadat ik mijn bestelling had geplaatst en de kwaliteit van de print was top, ik raad het aan!"

Door Tamara I.op 24 mei 2023

Monsieur TSHIRT is ook dit

Gratis levering en retourzending

In Nederland

Franse onderneming en klantenservice

Vanuit Bordeaux City

Bijzonder snel reagerende klantenservice

085 107 1042 (gratis)

Van maandag tot vrijdag van 9.30 tot 12 en von 14 tot 17 uur

De bierpul van Monsieur TSHIRT: Wacht niet langer en maak een speciaal bierglas!

Een leuk cadeau van glas

Een biertje is altijd lekkerder in een mooi bierglas. Ontdek onze mooiste bedrukte bierglazen, gemaakt van 100% glas en recycleerbaar. Ze zijn oneindig herbruikbaar! Dankzij deze bierglazen is het gebruik van vervuilende materialen, zoals plastic, makkelijk te vermijden. Monsieur TSHIRT is een merk dat om het milieu geeft en probeert zich naar een meer verantwoordelijk en ecologisch merk te richten.

Wij hebben een selectie gemaakt van verschillende originele en onconventionele ontwerpen voor onze bedrukte bierglazen. Aan jou de keuze! Er zijn inderdaad veel opties, kies het ontwerp die jij het leukst vindt en laat ons het voor jou bedrukken. Het is het perfecte kado om aan jouw vrienden te geven. Het is een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid! Kies een grappig en amusant ontwerp of een gepersonaliseerd ontwerp. Je moet toegeven dat de bierpul een minder klassiek kado is dan een mok, die natuurlijk ook erger geinig kan zijn. Bekijk onze leukste cadeau ideeën. Zijn jouw vrienden grote bier liefhebbers? Bestel dan een bierglas voor elke dag dat hij een biertje drinkt, voor elke werkdagen een bierglas of een bierglas met hun naam erop! Met Monsieur TSHIRT kun jij het perfecte kado vinden en gratis jouw product gratis laten bezorgen! Onze snelle levering is ook een goed optie, voor een lage prijs kan jij het product binnen 48h in huis hebben!

Als bedrijf is een bierglas een goed cadeau idee voor jouw klanten. Zo kun je natuurlijk jou bedrijfslogo bedrukken. Ook als restaurant is een mooi bierglas belangrijk voor de grootste bier liefhebbers. Ben jij opzoek naar een bierglas, met jouw logo erop? Bekijk snel onze bedrukte bierglazen, en laat ons weten welke jij wilt bestellen, dan geven wij direct een offerte! Kies om jouw logo ook op andere producten te laten bedrukken.

Hoe en waar gebruik je je bedrukte bierpul?

Een gepersonaliseerd bierglas is een mooi cadeau-idee. Natuurlijk zijn cadeau-ideeën ons specialiteit. Op zoek naar een leuk cadeau voor jouw vriend? Bekijk snel onze top20 cadeau-ideeën voor mannen. Bierglazen zijn vanzelfsprekend het beste kado die jij een man kan geven. Alle werkdagen zal hij naar huis gaan en direct denken aan een lekker biertje in zijn eigen bierglas. Je kunt deze bedrukte bierpul voor alle gelegenheden gebruiken. Op feestjes zal dit bierglas een grote indruk maken. Stijlvol en mooi, praktisch en gemakkelijk vast te houden. Het is een must voor verjaardagsfeestjes, proost met jouw bierpul terwijl jij "Happy Beerthday" zingt! Of ben jij op zoek naar andere verjaardagscadeau ideeën? Geen probleem, bekijk onze selectie verjaardagscadeaus! Bier drink je niet altijd heel het jaar door, dus als jij buiten juni een kado zoekt voor jouw vriendje, kies dan voor een ander cadeau-idee voor jouw vriendje. Een kado bestellen was nog nooit zo makkelijk! Gebruik onze snelle bezorging optie om jouw bestelling binnen 48h bij jouw thuis te ontvangen.

Als bedrijf kun jij een bierglas gebruiken als reclame product. Met foto of bedrijfslogo is dat erg makkelijk, kies wat jij erop wilt laten bedrukken, en ontvang 2 dagen later de perfecte bierglazen met een gepersonaliseerde bedrukking.

Hoe een glas bedrukken? Jouw bierglas personaliseren

Als je niet kunt vinden wat je zoekt tussen onze selectie van bestaande ontwerpen, kun je zelf de bedrukking ontwerpen, voor unieke glazen. Het personaliseren van jouw glazen is erg eenvoudig. Origineel en uniek, het zal onmisbaar voor je zijn op feestjes. Het is een kans voor je om je eigen bierglas te bezitten en niet het risico te lopen het te verliezen. Dus, wacht niet langer, geef of verwen jezelf met een bedrukte bierpul! Zo kun jij bijvoorbeeld jouw foto of jouw naam op een glas laten bedrukken. Drink jij vaak een pilsje? Kies voor een eenvoudige bedrukking: neem 5 glazen en druk elke werkdagen erop. Zo heb jij elke dag een fris biertje in een grappig bierglas! De bedrukking mag jij kiezen!

Laat jouw logo als op een bierpul bedrukken! Jouw bedrijfslogo verdient weleens reclame, kies dus de beste producten om jouw bedrijf te vertegenwoordigen. Ons bierglas kun jij zelf personaliseren en jouw logo laten bedrukken voor de leukste prijs! Vraag dus snel voor een offerte om de prijs van jouw bestelling te kennen.