Mannen
Vrouwen
Kids
Logo
new
Mannen T-shirt Foto en persoonlijke tekst - Geschenken voor papa, Geschenken voor mama, Opa's geschenk, Oma's cadeaus, Mijn foto's toevoegen

Mannen T-shirt Foto en persoonlijke tekst

Binnen 24 uur in huis
€ 34,90
Wit
PersonaliserenPersonaliserenPersonaliseren
Lettertype bewerken

Over het artikel: Mannen T-shirt Foto en persoonlijke tekst

Gepersonaliseerd T-shirt met foto en tekst

Op zoek naar een cadeau voor een man Als je op zoek bent naar een origineel , gepersonaliseerd cadeau voor een van je dierbaren, kijk dan niet verder dan dit gepersonaliseerde foto T-shirt voor mannen! Als je op zoek bent naar een cadeau voor een vrouw, kun je beter hier!Aarzel niet om een kijkje te nemen bij onze gepersonaliseerde t-shirts voor kinderen als je op zoek bent naar een cadeau voor de familie!


Personaliseer dit blanco T-shirt zoals jij dat wilt! Voeg je eigen foto toe, vanaf je telefoon of computer. Het mooiste is dat je foto's rechtstreeks vanaf Instagram, Facebook of zelfs een weblink kunt toevoegen! Makkelijker kan het niet, toch? We raden je nog steeds aan om aandacht te besteden aan de kwaliteit van de afbeelding, zodat het er goed uitziet.


Personaliseren is nog nooit zo makkelijk geweest, want het enige wat je hoeft te doen is de basiskleur van je T-shirt kiezen (onze beschikbare kleuren zijn: wit, grijs, zwart, marineblauw, bordeauxrood en naturel raw). Importeer je foto en pas de grootte aan. Schrijf (of niet) een kleine gepersonaliseerde tekst, en dat is het! Bovendien kan de kleur van de tekst ook gepersonaliseerd worden, zodat hij perfect bij je foto past! Ideaal als verjaardagscadeau voor iedereen om je heen, of het nu papa, opa, je oom of je neef is! Met dit heren t-shirt ben je vast de koning van het feest!


Bovendien is elk T-shirt gemaakt van 100% organisch katoen en bedrukt in Frankrijk, en verkrijgbaar in de maten XS tot XXL tegen een lage prijs. Het bedrukken gebeurt in Frankrijk, dus kwaliteit is gegarandeerd! De levering is gratis en snel, dus waar wacht je nog op? Het gepersonaliseerde foto T-shirt voor mannen van Monsieur TSHIRT wordt zeker jouw go-to cadeau voor elke komende verjaardag!


Als je een bedrijf bent en meer dan 50 exemplaren wilt bestellen, neem dan contact met ons op.


Houd er rekening mee dat gepersonaliseerde producten niet geruild of gerestitueerd kunnen worden, dus neem een kijkje bij onze nieuwe producten voor mannenHet is de afleiding meer dan waard!

Materiaal

100% biologisch katoen

Wassen

Machine wasbaar, 30°C product binnenstebuiten

Geslacht

Mannelijk

Markering

Gedaan in Bordeaux, Frankrijk

Monsieur TSHIRT is ook dit

Binnen 24 uur in huis

In Nederland

Franse onderneming en klantenservice

Vanuit Bordeaux City

Bijzonder snel reagerende klantenservice

085 107 1042 (gratis)

Van maandag tot vrijdag van 9.30 tot 12 en von 14 tot 17 uur

Sluit je aan bij de grote familie van Monsieur T-shirt