Mannen
Vrouwen
Kids
Logo

Mannen T-shirt Bedrukking op maat

Ronde hals
Kies een stijl
V-hals
Ronde hals
Kleur: Wit

Mannen T-shirt Bedrukking op maat

Een t-shirt dat van A tot
Z
gepersonaliseerd kan worden

Personaliseer uw t-shirt met de boodschap(pen) van uw keuze.
U kunt ook kiezen uit een brede waaier van door ons gecreëerde visuals.
Maar om een kledingstuk te hebben dat nog meer uw imago weerspiegelt, kunt u uw foto's importeren!

(Als u een afbeelding importeert, moet u ervoor zorgen dat deze niet in strijd is met de wet of de rechten van een persoon of bedrijf).

Hoe kan je een t-shirt personaliseren?

Als u al ideeën hebt, volg dan de gids om uw ontwerp aan te passen:

  • - Kies de maat en kleur van uw biologisch katoenen t-shirt
  • - Kies de kleur van de afdruk
  • - Type dan in wat je wilt laten drukken. Hier ben jij de koning (of koningin): het is aan jou om al je verbeelding te uiten om je eigen gepersonaliseerde t-shirt te hebben ;)
  • - Kies visuals uit onze galerij of importeer uw eigen ontwerpen, afbeeldingen en logo's!

    U kunt elk element van uw creatie moduleren om het aan uw product aan te passen: vergroten, verkleinen, verplaatsen, roteren... alles is mogelijk!

    Vergeet niet dat je ook de achterkant van het artikel kunt personaliseren.

    Zodra uw bestelling is bevestigd, drukken wij uw artikel met de hand in ons atelier in Bordeaux en sturen het u zo spoedig mogelijk toe.

    Dus nu is het aan jou!

De kenmerken van uw t-shirt met opdruk

Dit t-shirt is een 100% biologisch katoenen product, bedrukt in ons atelier in Bordeaux door het Monsieur TSHIRT team.

Het gepersonaliseerde t-shirt: een geschenk voor alle gelegenheden

Het gepersonaliseerde t-shirt met opdruk is het perfecte geschenk om aan te bieden voor de verjaardag van een geliefde, voor een vaderdagcadeau, een verrassing. Dit geschenk kan aan iedereen worden aangeboden: een broer, een vriend, je vriend, je vader, neef, oom of zelfs je grootvader! Kortom, dit product is perfect om je geliefden een plezier te doen en je fantasie de vrije loop te laten.

U kunt ook kiezen voor het gepersonaliseerde t-shirt met geborduurde boodschap of het t-shirt met gepersonaliseerde boodschap en pictogram om een meer discrete boodschap te sturen.


Profiteer van kortingen vanaf 50 exemplaren

Als u een t-shirt voor vrouwen, een sweatshirt voor mannen of een mok voor uw bedrijf of een vereniging wilt personaliseren, wacht dan niet langer en neem hier een kijkje.

Profiteer van kortingen door alles te personaliseren vanaf 50 exemplaren door te bellen naar 09 70 70 44 63! Het
is allemaal hetzelfde: kwaliteit en service Monsieur TSHIRT
!

Let op: gepersonaliseerde producten kunnen niet geruild of terugbetaald worden!

Materiaal

100% biologisch katoen

Wassen

Machine wasbaar, 30°C product binnenstebuiten

Geslacht

Mannelijk

Markering

Gedaan in Bordeaux, Frankrijk

Matentabel

MatenXXSXSSMLXLXXL3XL
A: Borstbreedte(cm)43.546495255586164
B: Lichaamslengte(cm)6466697274767880
C: Mouwlengte(cm)1919.520.521.522.522.523.524.5

Bedrukt heren-T-shirt

Waarom Monsieur TSHIRT ontwerpen op maat? Voor onze humor, de kwaliteit van onze kleding van biokatoen en onze klantenservice! Monsieur TSHIRT wil uw outfits zo comfortabel mogelijk maken, met zacht, milieuvriendelijk en duurzaam textiel. Onze leveranciers worden met de grootste zorg gekozen om aan uw creatieve wensen te voldoen. Wij hebben uitsluitend voor biokatoen gekozen om het gebruik van kunstmest en pesticiden te beperken en de hoeveelheid water die nodig is voor de fabricage met 50% te verminderen. U draagt dus een casual product, terwijl u een goede daad verricht voor de planeet.

Een 100% gepersonaliseerd t-shirt

U bent de kunstenaar! U hebt de keuze uit vele mogelijke variaties: ronde hals, V-hals, korte mouwen, lange mouwen, ... Door vele kleuren mooier dan de anderen: wit t-shirt, wit gevlekt, grijs, marineblauw, blauwe jeans, rood, bordeaux rood, zwart, ... De aanpassing Monsieur TSHIRT is ook de integratie van uw afbeeldingen, foto's, logo's en teksten. Plaats de verschillende elementen waar u wilt op de voorkant, achterkant of binnenkort de mouwen van uw tee shirt.

In slechts een paar stappen is uw T-shirt klaar om gedrukt en gedragen te worden. U zult niet teleurgesteld zijn!

1

Hoe maak je snel en gemakkelijk een t-shirt?

Het enige wat u hoeft te doen is uw eigen personalisatie creëren met de verschillende hulpmiddelen die op onze site worden aangeboden.

Eerst en vooral kan u de kenmerken van uw product bepalen: heren t-shirt, dames t-shirt, kinder t-shirt, het type kraag en mouwen, alsook de kleur en de maat. Vervolgens kan u uw eigen ontwerpen invoegen, uw eigen foto van uw smartphone en/of een keuze maken uit de visuals en templates die wij aanbieden. Elk toegevoegd element kan gewijzigd worden: u kan het vergroten, verplaatsen, roteren, verkleinen, voor een ander plaatsen... Er is slechts één regel voor dit alles: GEEN LIMIETEN! En tot slot hoeft u enkel nog uw tekst voor te stellen om uw creatie te vervolledigen. Eens deze 3 stappen vervolledigd zijn, moet u het aantal te bestellen artikels kiezen volgens de verschillende aangeboden maten.

2

Goedkoop maatwerk

Hoe meer u bestelt, hoe meer u bespaart! De prijs daalt met de bestelde hoeveelheid. Het voordeel van personalisatie is dat u een t-shirt met uw afbeelding kunt dragen om aan al uw wensen te voldoen, tegen een lage prijs. Het kan ook het ideale geschenk zijn voor Valentijn, de verjaardag van een vriend, Moederdag, Vaderdag of Kerstmis. Maar het is ook een gelegenheid voor u en uw team om trots de kleuren van uw sportclub (of belote), uw bedrijf, start-up, voor uw sportevenement, uw vereniging, uw culturele evenement te tonen of om de gasten van een bruiloft of uw werknemers te bedanken met een leuk relatiegeschenk. Het is ook een uitstekend reclameobject voor uw merk.

Als je minder wilt betalen voor je t-shirt, bestel dan gewoon meerdere artikelen!

3